Vervangen kraanwerk en toiletten

Loodgieter Helssen bv

Regio Brasschaat en groot Antwerpen

 

Vervangen van kraanwerk en toiletten

Machinaal ontstoppen is geschikt om afvoerleidingen binnenshuis, bijvoorbeeld uw toilet, wastafel, gootsteen of keukenafvoer te reinigen. De monteurs van Loodgieter Helssen frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben. Machinaal ontstoppen is een milieubewuste methode voor het ontstoppen van rioleringen.

 

Zelf een ontstopping oplossen is een lastige klus, zeker als deze diep zit in het riool of als er eerst een ander defect aan de afvoerbuizen moet worden hersteld. U kunt dan het beste een ervaren ontstoppingsdienst bellen voor een interventie. Zij beschikken over gepast materiaal om alle ontstoppingswerken vakkundig en proper te kunnen uitvoeren. 

Heeft u last van water dat niet goed wil wegvloeien in uw toilet, keuken of badkamer? Dan zijn wij u graag snel van dienst. Onze ontstoppingsdienst is daarom 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar. Bel of dien een aanvraag voor interventie in via het formulier beneden op deze pagina.

 

Tarieven ontstoppingsdienst

Uw riool kan op verschillende manieren verstopt of defect raken. Dit betekent dat de oplossing voor een rioolprobleem en dus ook de kosten kunnen verschillen. De prijs die u betaalt voor een ontstopping wordt berekend door de volgende zaken:

 
  1. Ontstoppingsmateriaal (veer, spiraal of hoge druk)
  2. Gebruik van camera of rookdetectie
  3. Gemaakte werkuren
  4. Eventuele herstelwerkzaamheden aan leidingen.
 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte