Renovatie van volledige badkamer

Loodgieter Helssen bv

Regio Brasschaat en groot Antwerpen

 

Renovatie van volledige badkamer

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Er duiken geregeld onverwachte problemen op en ook de kostprijs ligt vaak hoger dan verwacht. In dit artikel kom je te weten hoe je een badkamerrenovatie vlot laat verlopen en hoeveel de verbouwingswerken kosten. Benieuwd naar een prijs op maat van jouw project? Maak dan gebruik van de offerteservice onderaan het artikel.

 

Om de renovatiewerken vlot en aangenaam te laten verlopen, moet je enig voorbereidend werk uitvoeren. Maak een planning op en kijk na wat vernieuwd moet worden en hoeveel dit ongeveer zal kosten. Zo voorkom je onvoorziene kosten, tijdverlies en frustraties eens de werken van start gaan. Met onderstaand stappenplan zal je badkamer renovatie een pak vlotter verlopen.

 

Renovatie

De meeste badkamermeubels en sanitaire toestellen hebben standaard afmetingen. Naar de winkel hollen om alles op te meten is dus helemaal niet nodig. Je neemt gewoon een blad papier en tekent het grondplan uit op schaal 1/50.

 

 

Dit doe je door alle afstanden in centimeter te delen door 50. Op een gewoon A4-blad is plaats voor badkamers tot 10 meter breed. Vervolgens kan je kaartjes maken op dezelfde schaal met alle elementen die je wil plaatsen. Je hoeft dan enkel nog te puzzelen tot je tevreden bent met de indeling.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte